Hakkımızda

Özel Saygı Özel Eğitim Kurumları 21 Ekim 2001 tarihinde Ankara Saygı Özel Eğitim Kurumlarının Konya Şubesi olarak, Konya da ilk defa Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Özel Özel Eğitim Merkezinin kapılarını hemşerilerinin hizmetine açtı. 24 Ekim 2002 tarihinde eğitim hizmeti durma noktasına gelen başka bir kurumu devraldık. "Eğitim Her Çocuğun Hakkıdır, Yanınızdayız Yakınınızdayız, Gelin Birlikte Başaralım" sloganlarıyla mutlu olmanın yolunun hizmet verdiğimiz insanları mutlu etmekten geçtiğine inanarak ilk gün ki hedefimiz olan bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 04 Ekim 2005 tarihinde Meram Şubemizi, 18 Eylül 2006 tarihinde de Konevi Şubemizi eğitim kervanımıza dâhil ettik. Meram bölgesinde hizmetlerimizi devam ettirirken eğitim kalitemizi bir üst düzeye çıkarmak için 16 Ağustos 2011 tarihinde şubelerimizi Nakipoğlu Mah. Hacıhasanbaşı Cad. No: 63 de Karatay / KONYA adresinde bulunan 1500 m2 kullanım alanlı binamıza taşıdık. Fiziki koşulları daha uygun olan yeni binamızda 10 servis aracı ile 600 öğrencimizle eğitim hizmetlerimizi devam ettirmekteyiz.

Şirketimiz bünyesinde faaliyet gösteren şubelerimizde başarılı ve özverili çalışmalarıyla SAYGI isminin alanında marka olmasında büyük emeği ve alın teri bulunan ve büyük SAYGI Ailesinin temel unsurlarından birini oluşturan 80 kişiyi aşkın kadromuzun ve geçmişte beraber olduğumuz şu an aramızda bulunmayan her kademedeki çalışanlarımızın çalışmalarını takdirle anıyor, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Eğitim, toplumun gereksinim duyduğu, sosyalleşmiş bireylerin yetiştirilmesine sistemli bir katkıda bulunmaktır. Saygı Özel Eğitim Kurumları Özel Eğitime ilgi duyan veya katkıda bulunan her kişi veya kurumun yanında olmuştur. Her zaman kucağını açmıştır.

Saygı Özel Eğitim Kurumları ilan ettiği hedefleri gerçekleştirmek için 2002 yılından başlayarak yazılı basında, Konya’daki yerel ve bölge televizyonlarında özel eğitime muhtaç bireylerin eğitimi ve özel eğitimin önemi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına canlı tv programları ve çıkardığı aylık dergilerle çalışmalarını sürdürmektedir.

Bizler, "Tüm fiziksel donanımlarıyla, araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle gittikçe gelişen bir kurum olma kimliğini sürdürmeyi” ilke ediniyoruz.

Bizler, insan eğitmenin bilinci içinde olduğumuzu biliyor ve sağlıklı bir eğitim süreci sağlayabilmek için her zaman fikirlerinizi, önerilerinizi paylaşabileceğimiz bir kurum olmayı diliyoruz.

Kurum ve Kuruluşlarıyla alanında örnek olan ve birçok ilkleri başaran, eğitime ve kamuoyuna katkılarıyla marka olmamızda emeği geçen, Özel Eğitim Alanındaki çeşitli projelerde ve kültür sanat etkinliklerinde yanımızda ve yakınımızda hissettiğimiz kişi ve kuruluşlar ile "Gelin Birlikte Başaralım" sloganımıza icabet eden değerli velilerimize SAYGI ailesi olarak teşekkürü bir borç biliriz…